BEKIJK DE SHOW TERUG

Samen hebben we 15.232 m2 vergroend! Om dat te vieren sloten we Young Impact Day 2021 af met een spectaculaire eindshow. Heb je de show gemist? Je kunt de show hier terugkijken!

BEKIJK HIER DE SHOW TERUG

PROGRAMMA

14:00 uur

Deuren open, get ready!

15:00 - 15:15 uur

Aftrap Young Impact Day

Door Eva Eikhout en rapper Sjaak.

15:15 - 16:00 uur

Mega klimaatactie

Green it up! Ook bij het epicentrum in Amsterdam gaan we zoveel mogelijk vierkante meters vervangen voor groen.

16:00 - 18:00 uur

Eindshow

Met vette optredens van StukTV, Paul Sinha, Rani, FunX DJ Ouassima, Lucas & Steve en DJ Sem Peelen. Én natuurlijk de uitreiking van de Young Impact Awards!

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over Young Impact Day? Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Hoe kan ik aan een ticket komen voor de liveshow in Amsterdam?

Door corona zijn we dit jaar helaas genoodzaakt het epicentrum van Young Impact Day kleiner te houden dan gehoopt. Hierdoor zijn er maar 500 tickets beschikbaar. Wil jij één van deze 500 zijn en live de eindshow volgen met o.a. StukTV? Deel dan jouw plannen om Nederland groener te maken voor 15 juni met #greenitup en wie weet ben jij er bij! Je krijgt na inschrijving sowieso toegang tot de livestream!

Hoe zorg ik ervoor dat ik er volgend jaar bij ben?

Volgend jaar kunnen we hopelijk weer met duizenden bij elkaar komen tijdens Young Impact Day! Hou hiervoor onze socials in de gaten om te horen hoe jij volgend jaar aan een ticket komt.

Hoe kan ik straks de livestream volgen?

Op deze pagina komt op 30 juni de link te staan naar de livestream zodat jij jouw favoriete artiesten kunt zien en natuurlijk kunt meemaken hoe we met zijn allen op 30 juni Nederland een stukje groener maken!

Wat zijn de kosten van een ticket voor de liveshow van Young Impact Day?

Toegang tot het epicentrum van Young Impact Day is gratis. Je kunt een ticket bemachtigen door in actie te komen.

Moet ik mij laten testen wanneer ik aanwezig wil zijn bij de liveshow?

Ja, je moet een negatief testresultaat laten zien om binnen te komen. Op de volgende site worden deze stappen 1 voor 1 uitgelegd: https://www.testenvoortoegang.org/

Is alleen een negatief testresultaat voldoende?

Nee, dit is niet voldoende. Je dient vooraf een geldig coronatoegangsbewijs aan te maken. In de bevestigingsmail van je ticket vind je de exacte stappen hoe je dit moet doen of je leest het op de website https://www.testenvoortoegang.org/.

Wat moet ik laten zien wanneer ik het eventterrein betreed?

Je dient een geldig legitimatiebewijs, je ticket en je coronatoegangsbewijs mee te nemen.

Hoe ver van tevoren kan ik een test doen om toegang te krijgen?

Je kunt tot maximaal 40 uur van tevoren een test laten doen.

Worden er nog meer artiesten of sprekers bekend gemaakt?

In de loop naar 30 juni worden steeds meer artiesten en sprekers bekend gemaakt. Op deze pagina kun je het volledige programma vinden. Hou ook onze socials in de gaten voor nieuwe namen.

Zijn er bij Lofi ook kluisjes of een garderobe aanwezig?

Ja, er is een garderobe aanwezig.

Is er een EHBO-post aanwezig bij Lofi?

Ja, die is er zeker.

Hoe kan ik betalen bij Lofi?

Bij de bar kan alleen met PIN worden betaald. Bij de foodtruck kan zowel contact als met PIN worden betaald.

Hoe kom ik bij Lofi?

Wij adviseren om met de fiets of het openbaar vervoer te komen. Station Sloterdijk is op loopafstand (1 km)van Basisweg 63. Indien je met de fiets komt, is er een fietsenstalling voor de deur. Daarnaast is er de mogelijkheid bij de Kiss&Ride voor de deur gasten af te zetten. Wanneer je de auto wilt parkeren op het industrieterrein, let dan op. Er zijn slechts enkele plekken beschikbaar. Bij de parkeerplaats bij Station Sloterdijk op Piarcoplein 1 is er voldoende plek. Dit is een openbare betaalbare parkeerplaats.

Ik kan helaas toch niet komen, hoe kan ik mijn tickets annuleren?

Je kunt je tickets niet annuleren. Stuur wel graag een mailtje naar [email protected] dat je niet komt zodat we hier rekening mee kunnen houden.

Info ouders en schoolbesturen

Waarom gaat uw leerling, zoon of dochter naar Young Impact Day en wat staat daar te gebeuren? U vindt het in de vrijstellingsbrief (voor schoolbesturen) en de informatiebrief (voor ouders).

GREY OR GREEN?

"Ik voel me nergens zo vrij en gelukkig als in de natuur. Dus laten we samen eraan werken om meer vierkante meters groen te maken! Zo helpen we het milieu, maar ook onszelf een handje"

TESKE IS GREEN

Om onze website veilig te houden en goed te laten functioneren, worden cookies gebruikt. Zo kun jij op een veilige en fijne manier onze website bezoeken. Voor meer informatie, check ons privacybeleid.

Heb je vragen?

Neem contact met ons op via: