BEN JE GREY OF BEN JE GREEN?

Maak jij je ook zorgen over het klimaat? Wacht dan niet langer! Zorg er samen met alle jongeren in Nederland voor dat we zoveel mogelijk m² beton vervangen door groen. Letterlijk, plant voor plant, gaan we Nederland vergroenen. Want het is tijd voor voor actie! Dat doen we op 30 juni tijdens Young Impact Day, de landelijke actiedag voor alle jongeren in Nederland.

Zorg ervoor dat iederéén kan opgroeien in een groene buurt. Meedoen is simpel! Scoor je gratis ticket voor de Young Impact Day in Amsterdam en/of haal je gratis plantje (van plantje.nl) op bij een ABN AMRO kantoor en als beloning krijg je toegang tot een exclusieve online show met optredens van o.a. StukTV en Paul Sinha.

Kom ook in actie

Waarom groener?

Wist je dat je met het groener maken van Nederland niet alleen bijdraagt aan een beter klimaat, maar ook gelijke kansen bevordert? Zo zorgt een groene leefomgeving voor meer geluk, minder stress, minder overgewicht en stimuleert het ontmoetingen. Benieuwd waarom meer groen nog meer belangrijk is?

MEER INFORMATIE

Young Impact Day wordt mede mogelijk gemaakt door:

KIJK JE MEE?

DE SHOW

Het epicentrum van Young Impact Day bevindt zich in Amsterdam waar we samen met 500 jongeren een deel van Nederland écht groen gaan maken. We sluiten de dag af met een vette show om te vieren dat we met zijn allen impact hebben gemaakt. Onder andere StukTV en Paul Sinha treden op! Heb je helaas niet één van de 500 gratis tickets weten te bemachtigen? Volg de show dan via onze livestream! Deze is op 30 juni te bekijken op greenitup.youngimpact.nl/programma

Waar haal jij je gratis plantje op?

Op woendag 30 juni kan jij op verschillende locaties gratis een plantje (van plantje.nl) ophalen om Nederland te vergroenen! Zo maak je ook nog eens kans op gratis tickets voor de live show, hoe vet is dat! Jouw plantje staat te wachten bij een van de volgende ABN AMRO kantoren:

  • Utrecht (Neude 4)

  • Eindhoven (Vestdijk 18)

  • Maastricht (Avenue Ceramique 40)

  • Breda (Chasséveld 1)

  • Rotterdam (Coolsingel 93)

  • Goes (Piet Heinstraat 9)

  • Amstelveen (Sandbergplein 24)

  • Amsterdam (Gustav Mahlerlaan 10)

Om onze website veilig te houden en goed te laten functioneren, worden cookies gebruikt. Zo kun jij op een veilige en fijne manier onze website bezoeken. Voor meer informatie, check ons privacybeleid.

Heb je vragen?

Neem contact met ons op via: